Kirjaudu






Stihl MSA C-B akkusaha – siirry nykyaikaiseen sahaukseen

Oletko koskaan kokeillut akkukäyttöistä moottorisahaa? Nyt voisi olla korkea aika siirtyä nykyaikaan sahauksen suhteen. Maailma sähköistyy hurjaa vauhtia ja myös akkusahat ovat kehittyneet valtavasti viime vuosina. Kyseessä alkaa olla sähköauton kaltainen tuote, joka ihastuttaa välittömästi ensi kokeilullaan.

Ilpon Katiska tarjoaa valikoimistaan laajasti eri vaihtoehtoja ihmisille, jotka harkitsevat akkusahan hankintaa. Stihl akkusaha on tuote, jota yleensä ensimmäisenä suosittelemme. Tästä pääset tutustumaan valikoimaamme Stihl akkusahoista.

Miksi kannattaa hankkia akkusaha?

Lähdetään ensimmäisenä kuitenkin liikkeelle siitä, miksi akkusaha on niin järkevä valinta. Yksi tärkeimpiä hyötyjä on se, että akkukäyttöisen moottorisahan melutaso on todella paljon pienempi kuin perinteisen moottorisahan. Näin ollen sitä voidaan käyttää mm. meluherkillä alueilla. Myöskään kuulonsuojausta ei näillä laitteilla tarvita. Akkusahojen käyttö on näppärää, koska mitään johtoja ei ole sahauksen tiellä. Käytät akkusahaa kuin mitä tahansa muutakin moottorisahaa. Tietysti tärkeä asia on myös se, että akkusaha toimii täysin ilman haitallisia päästöjä. Saat myös selvää säästöä, kun moottorisahan polttoainehankinnat jäävät kokonaan jatkossa tekemättä.

Sahan käynnistäminen tapahtuu sähkölaitteelle ominaisesti nappia painamalla. Voit siis unohtaa epätoivoisen riuhtomisen, joka on valitettavan tuttua perinteisissä moottorisahoissa.

Akku kestää uusissa sahoissa useamman tunnin, jonka jälkeen saat lyhyen tauon aikana ladattua akun taas täyteen ja jatkettua hommia. Pikalaturi hoitaa latauksen todella nopeasti vaikkapa lounastauon aikana. Luonnollisesti hankkimalla lisäakun vältyt minkäänlaisilta katkoksilta.


Miksi kannattaa hankkia Stihl MSA C-B akkusaha?

Asiakkaamme kysyvät meiltä useasti perinteisen kysymyksen. Mikä olisi hyvä akkusaha juuri minulle? Asiaa on toki hyvä lähteä selvittämään asiakkaan tarpeiden pohjalta, mutta usein päädymme samaan tuotesarjaan: Stihl MSA C-B.

Kyseessä on Stihlin mallisarja, josta löytyy sopivasti eri vaihtoehtoja niin ammattilaisille kuin vapaa-ajan käyttäjillekin. Näiden akkusahojen hinnat asettuvat noin 300-900 euron välille eli sopiva vaihtoehto löytyy myös monenlaiseen budjettiin.

Budjetin edullisemman pään tuotteet, kuten esimerkiksi Stihl MSA 120 C-B soveltuvat parhaiten oman tontin hoitoon ja yksinkertaisempiin tehtäviin. Niiden teho on pienempi, joten ammattimaisempaan sahaukseen ne eivät ole paras vaihtoehto.

Jos kuitenkin etsit sopivaa akkusahaa ammattikäyttöön, oikea valinta voisi olla Stihl MSA 220 C-B akkusaha. Koska tämä akkukäyttöinen moottorisaha on suunniteltu ammattilaisille, siinä on suuri leikkuuteho sekä optimoitu energiatehokkuus, jotta yhtä latausta kohden on mahdollista suorittaa enemmän sahauksia. Tässä akkusahassa on myös panostettu paljon ergonomiaan sekä helppoon ja mukavaan käsiteltävyyteen. Sitä voi lämpimästi suositella kovempaakin käyttöön.


Mikäli siis käytät ahkerasti moottorisahaa joko töissä tai vapaa-ajalla, nyt on korkea aika aloittaa tutustuminen akkukäyttöisiin sahoihin. Niiden käyttäminen on todella huoletonta ja vaivatonta. Stihl MSA C-B -mallisarja on erinomainen valinta juuri monipuolisuutensa ansiosta. Eri vaihtoehdoista löytyy varmasti juuri sopiva malli sinun tarpeisiisi. Mikäli kaipaat kuitenkin lisätietoja tuotteistamme, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme!