Kirjaudu






Stihl robottiruohonleikkuri tuo arkeesi lisää vapaa-aikaa

Jokainen varmasti jo odottaa kesän tuloa. Ruohon vihertäminen saa aina hymyn huulille. Omakotitalo- tai rivitaloasujatkin nauttivat, kun pääsevät taas ensimmäisen kerran leikkaamaan nurmikkoa. Toinenkin kerta voi olla ihan mukavaa ajanvietettä, mutta entäpä kolmas, neljäs tai kolmaskymmenesneljäs kerta?

Nurmikkoa pitää leikata säännöllisesti, jotta se pysyy hyvässä kunnossa. Tämä vaatii paljon aikaa ja kesällä luultavasti on usein muutakin tekemistä kuin leikata jatkuvasti nurmikkoa.

Mitä jos tähän olisikin täysin automaattinen ratkaisu? Mitä jos sinulla olisikin väsymätön ruohonleikkaaja, jonka ansiosta nurmikko pysyisi jatkuvasti priimakunnossa? Stihl robottiruohonleikkuri pitää pihasi nurmikon kunnossa ja sopivan pituisena automaattisesti. Tutustu tästä tuotevalikoimaamme tarkemmin.


Miksi Stihl robottiruohonleikkuri on niin hyvä?

Stihl on laatumerkki, joka on tuonut huipputuotteita metsän- ja puutarhanhoitoon jo vuodesta 1926 asti. Näiltä tuotteilta vaaditaan erinomaista laatua, jotta eri työvaiheet sujuvat ilman huolia. Stihlin laatuun voi aina luottaa.

Kyseessä on erinomainen robottiruohonleikkuri sinulle, joka vaadit ostoksiltasi laatua ja laajoja ominaisuuksia. Löydät verkkokaupastamme monta eri vaihtoehtoa budjetin ja ominaisuuksien mukaan. On syytä aloittaa valikoimaan tutustuminen sen perusteella, minkä kokoinen nurmikkoalueesi on. Edullisimmat robottiruohonleikkurit soveltuvat maksimissaan noin 800m2:n nurmikkoalaan, kun taas kalleimmat sopivat pihoille, jossa nurmikon pinta-ala on jopa 5000m2.

Haluamme kuitenkin korostaa, että jopa edullisimmassa mallissa on huippuominaisuudet. Stihl iMow RMI 422 sopii hyvin omakotitalojen pihojen hoitoon. Se soveltuu pihoille, jossa nurmikon pinta-ala on jopa 800m2. Leikkuuaika yhdellä latauksella on 30min ja latausaika on kohtuullinen 90min.

Nykytekniikkaa sisältävä robottiruohonleikkuri toimii monin tavoin älykkäästi ja automaattisesti. Se säätää automaattisesti nopeuttaan maaston kaltevuuden mukaan. Näin ollen leikkaustulos on täydellinen kaltevista pinnoista huolimatta. Myös leikkuuterä toimii automaattisesti. Terän pyörimissuunta muuttuu automaattisesti aina, kun terä pysähtyy. Tällä varmistetaan se, että terä kuluu tasaisesti. Kun terä tulee elinkaarensa päähän, se pystyy vaihtamaan ilman työkaluja.

Robottiruohonleikkurin voi myös ohjelmoida toimimaan juuri sillä tavalla, kun itse haluaa. Voit asettaa jokaiselle päivälle omat aikaikkunat, joiden sisällä nurmikon leikkaus suoritetaan. Ruohonleikkuri osaa myös itse keskeyttää leikkauksen, jos esimerkiksi rankkasade yllättää. Luonnollisesti se osaa jatkaa myös työtään itse, kun sääolosuhteet ovat paremmat.


Entä jos valitsen kalliimman robottiruohonleikkurin?

Budjettia nostamalla ominaisuudet kasvavat panostettujen eurojen mukana. Tästä erinomainen esimerkki on Stihl iMow 7 robottiruohonleikkuri. Tämä tuote tarjoaa pidemmän leikkuuajan tehokkaamman akkunsa ansiosta ja niinpä se suoriutuu jopa 5000m2 kokoisesta nurmikosta. Se on monessa suhteessa parempi kuin edullisemmat leikkurit. Se selviytyy jyrkemmistä rinteistä sekä latautuu ja leikkaa nopeammin. Käyttäjän suhteen myös kaikki on tehty helpommaksi, sillä laitteen hallinta onnistuu kätevästi My iMow -puhelinsovelluksen kautta. Voit siis todellakin nauttia vapaa-ajasta vaikkapa kotisohvaltasi ja ohjelmoida säädöt haluamallasi tavalla.

Stihl robottiruohonleikkuri tuo sinulle runsaasti lisää vapaa-aikaa ja mahdollisuuksia nauttia enemmän kesästä. Jokaisella riittää varmasti ihan tarpeeksi pakollisia kesäaskareita, joten jos jotkut työvaiheet voikin hoitaa automaattisesti, sinulle jää arvokasta aikaa muuhun. Robottiruohonleikkuri on vielä suhteellisen uusi tuote markkinoilla, joten sinulla voi olla paljon asioita mielessä, joihin haluat vastauksen. Voit olla aina yhteydessä asiakaspalveluumme ja autamme sinua mielellämme.

Lue seuraavaksi